عضو هیات علمی و مدیر گروه صنایع شیمیایی معدنی، جهادگر شایسته تقدیر جهاد دانشگاهی در سال ۱۴۰۳

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۲:۳۵ کد : ۷۴۶۱۱ تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، آیین چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی 16 مرداد 1403 با حضور دکتر زلفی‌گل، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی و دیگر مسئولان کشوری و جهاد دانشگاهی در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

در این مراسم از طرح‌های برگزیده و جدید این نهاد انقلابی که بخشی از نیاز‌های کشور را برطرف می‌کند، رونمایی شد. در ادامه 5 جهادگر ممتاز و ۳۹ جهادگر شایسته تقدیر این نهاد انقلابی معرفی و تقدیر شدند. آقای دکتر نورعلی محمدی مدیر گروه پژوهشی صنایع شیمیایی معدنی به عنوان جهادگر شایسته تقدیر در حوزه پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی معرفی و از ایشان تقدیر شد.

ضمن عرض تبریک به آقای دکتر محمدی، سلامتی و توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند منان خواستاریم.