عضو هیات علمی و مدیر مرکز آنالیز شیمیایی، جهادگر ممتاز جهاد دانشگاهی در سال ۱۴۰۳

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۲:۲۰ کد : ۷۴۶۰۹ تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، آیین چهل و چهارمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی 16 مرداد 1403 با حضور دکتر زلفی‌گل، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی و دیگر مسئولان کشوری و جهاد دانشگاهی در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد..

در این مراسم از طرح‌های برگزیده و جدید این نهاد انقلابی که بخشی از نیاز‌های کشور را برطرف می‌کند، رونمایی شد و در ادامه 5 جهادگر ممتاز و ۳۹ جهادگر شایسته تقدیر این نهاد انقلابی معرفی و تقدیر شدند. خانم دکتر مهناز قمبریان، عضو هیات علمی و مدیر مرکز خدمات تخصصی آنالیز شیمیایی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی، به عنوان جهادگر ممتاز معرفی و از ایشان تقدیر شد.

ضمن عرض تبریک به خانم دکتر مهناز قمبریان ، سلامتی و توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند منان خواستاریم.

نظر شما :