اعلام محورهای اصلی توسعه فعالیتها در نشست خبری رییس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران با اصحاب رسانه به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی

۱۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۸ کد : ۷۴۵۲۵ تاپ خبر
اعلام محورهای اصلی توسعه فعالیتها در نشست خبری رییس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران با اصحاب رسانه  به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، 14 مرداد ماه 1403 به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی، نشست خبری با حضور اصحاب رسانه استان البرز در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران برگزار شد. خانم دکتر نجمه یزدانفر رییس پژوهشکده در این آیین با تبریک چهل و چهارمین سالگرد تاسیس این نهاد انقلابی، مدال افتخار جهادگران دانشگاهی را فرمایشات و الطاف مقام معظم رهبری درخصوص جهاد دانشگاهی دانست. وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب، جهاد دانشگاهی را مولود مبارک و از معدود رویش های اصلی انقلاب اسلامی بر می شمردند، ابراز امیدواری نمود که جوانان پویا، کوشا و پرانگیزه جهادگر بتوانند به منویات ایشان برای اعتلای کشور عزیز و اسلامی ایران جامه عمل بپوشانند . مشاور رییس جهاد دانشگاهی در امور بانوان با اشاره به سهم 43 درصدی بانوان در ساختار جهاد دانشگاهی و توجه به بانوان جوان و متعهد از اشتغال بیش از 50 درصدی بانوان در این پژوهشکده خبر داد. وی با اشاره به برنامه پنج ساله توسعه هفتم از لزوم تدوین استراتژی های جدید و ترسیم نقشه راه آینده در مسیر تعالی پژوهشکده و تبدیل شدن به یک پژوهشگاه ملی و مرجع در حوزه های مختلف صنایع شیمیایی سخن گفت. وی توجه به اصول توسعه پایدار و امنیت غذایی و توسعه توانمندی و زیرساختهای آزمایشگاهی در زمینه پایش آلاینده های نوظهور زیست محیطی و همچنین تکمیل زنجیره ارزش مواد شیمیایی در سطح استان و کشور را دو محور اصلی برنامه های راهبردی پژوهشکده عنوان کرد. در ادامه، خانم دکتر یزدانفر در پاسخ به سوال خبرنگاران مهم ترین برنامه های آتی پژوهشکده را اینطور بیان کردند:

1- تکمیل زنجیره ارزش مواد شیمیایی با هدف تولید انواع آنتی فوم های مورد مصرف در صنایع (سیلیکونی، غیر سیلیکونی)، امولسیفایرها، انواع محصولات با خلوص بالا (فنول، استون، متانول و...)، عوامل کند کننده خوردگی، افزودنی های صنعت رنگ و رزین، افزودنی های استراتژیک صنایع نفت و گازو ساخت واحد نیمه صنعتی و صنعتی تولید مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع تبدیلی

2- توسعه و تجهیز آزمایشگاه ملی و بین المللی جهاد دانشگاهی با هدف مرجعیت پایش آلاینده های نوظهور محیط زیستی و مواد غذایی که امروزه موضوع روز دنیا محسوب می شود

3- دستیابی به دانش فنی و طراحی واحد ساخت پایلوت و نیمه صنعتی ابرخازن ها و باطری های شارژ سریع با هدف تامین نیاز داخلی کشور در آینده نزدیک

4- احداث پالایشگاه جامع غذایی و دارویی با هدف استفاده از اصل و ضایعات مواد اولیه طبیعی برای تولید محصولات متنوع چند منظوره، با هدف استفاده بهینه از منابع و مدیریت مصرف آب و بومی سازی فناوری تولید طعم دهنده ها، فرگرنس ها، اسانس ها و رنگ های پرمصرف در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی با منشاء طبیعی با هدف توجه به امنیت غذایی کشور و رفع وابستگی

رییس پژوهشکده، با اعلام‌ برنامه های آتی برای توسعه سبد محصولات مورد نیاز کشور و آمادگی برای تجاری سازی دانشهای آزمایشگاهی ایجاد شده در پژوهشکده، از نهادهای دولتی، سرمایه گزاران و شرکتهای خصوصی، خیرین و سمن های مردمی دعوت کرد پژوهشکده را برای انجام دقیق و هرچه بهتر ماموریتهای خود یاری نمایند. دکتر یزدانفر در پاسخ به خبرنگاران از آمادگی این پژوهشکده برای جذب سرمایه بخش خصوصی و صندوق های حمایتی پژوهش و فناوری در جهت تجاری سازی دانش فنی و تولید محصولات فناورانه در جهت توسعه بازار و صادرات خبر داد. وی با اشاره به قانون اعتبار مالیاتی، جذب سرمایه از شرکت های خصوصی جهت مشارکت در طرح های پژوهشی به عنوان پرداخت جزئی از مالیات شرکت ها را یکی از برنامه های جدی این پژوهشکده بیان کرد.

این مراسم با حضور بیش از 25 نفر از مدیران مسئول روزنامه ها، هفته نامه ها، سایت های خبری، سردبیران، خبرنگاران و عکاسان با پوشش خبری صدا و سیمای استان البرز برگزار و در پایان دیدار به مناسبت روز خبرنگار از اهمیت نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه، طلایه داران هوشمند و موثر جهاد تبیین و حامیان اصلی جهاد علمی تقدیر بعمل آمد.

( ۱ )

نظر شما :