اینفوگرافیک دستاوردهای شاخص پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تأسیس جهاد دانشگاهی

۰۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۴ کد : ۷۳۹۲۵ تاپ خبر
معرفی دستاوردهای شاخص پژوهشکده در حوزه‌های پژوهشی، خدمات تخصصی، آموزشی، تولید علم، بازرگانی و فرهنگی (سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳)

پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران فعالیت خود را از سال 1370 آغاز نمود و به عنوان نخستین پژوهشکده تخصصی جهاد دانشگاهی موافقت قطعی را در سال 1377 از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ نمود. این پژوهشکده در حال حاضر با 4 گروه پژوهشی، 4 مرکز خدمات تخصصی، اداره نشریات علمی و مرکز آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی در فضایی در حدود 7 هزار متر مربع در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی واقع در کرج و استان البرز مستقر شده است. این مجموعه کامل پژوهشی شامل دفاتر تحقیقاتی، آزمایشگاه‌های تخصصی، سالن‌های تولید نیمه صنعتی، کلاس‌های آموزشی و فضاهای پشتیبانی می‌باشد. مأموریت‌های اصلی این پژوهشکده شامل انجام پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای در حوزه‌ی صنایع شیمیایی و زمینه‌های مرتبط، استفاده‌ی کارآمد از نتایج پژوهش در ارایه‌ی خدمات تخصصی، فنی ـ مهندسی، تولید نیمه صنعتی و تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و همچنین آموزش و انتشار نتایج پژوهش در سطح ملی و بین المللی می‌باشد.

( ۱ )