ارایه محصولات گیاهی و طبیعی پژوهشکده در اولین نمایشگاه بین المللی باغبانی، گلخانه، کشت گلخانه ای، تجهیزات و صنایع وابسته (آیفارم)

۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۷ کد : ۷۲۴۲۷ خبر مراکر خدمات تخصصی

روابط عمومی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، از ارایه و معرفی محصولات گیاهی و طبیعی مرکز تولید عصاره ها و مواد موثره گیاهی در "نخستین نمایشگاه بین المللی باغبانی، گلخانه، کشت گلخانه ای، تجهیزات و صنایع وابسته (آیفارم)" در محل نمایشگاه بین المللی مشهد مقدس خبر داد.
      آقای دکتر عباس بایگان در مورد لزوم شرکت در این نمایشگاه گفت: این پژوهشکده با هدف معرفی و ارائه محصولات گیاهی و طبیعی قابل صادرات به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی (ستفا) در این نمایشگاه حضور یافت. محصولات ارایه شده در این نمایشگاه از "مرکز تولید عصاره ها و مواد موثره گیاهی" و شامل انواع اسانس های طبیعی گیاهان دارویی به صورت پودری و مایع، انواع عصاره های گیاهی، افزودنی ها، طعم دهنده ها و رنگ های مجاز غذایی بود.
     خانم دکتر یزدانفر رییس پژوهشکده ضمن ابراز خرسندی از حضور واحدهای جهاد دانشگاهی در نمایشگاه های تخصصی گفت: امید است که با همت سازمان ستفا مسیر توسعه و ارایه محصولات دانش بنیان در واحدهای جهاد دانشگاهی افزایش یافته و شاهد رونق بیشتری در حوزه تجارت داخلی و خارجی باشیم.