برگزاری وبینار تخصصی آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۳ کد : ۷۱۹۸۹ خبر آموزشی
برگزاری وبینار تخصصی آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی

   به گزارش روابط عمومی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، وبینار آموزشی با موضوع " آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی " روز سه شنبه 25 اردیبهشت توسط خانم مهندس ندا مهرآور برگزار شد. 
   خانم مهرآور درخصوص لزوم برگزاری این وبینار آموزشی گفت: در این دوره الزامات و استانداردهای میکروبیولوژی مواد غذایی برای دانشجویان رشته های مرتبط با صنایع غذایی و مسئولین فنی آزمایشگاه های میکروبی تشریح و ارایه شد. 
عضو هیات علمی پژوهشکده اشاره کرد: در این وبینار تخصصی انواع استانداردهای میکروبیولوژی مواد غذایی بررسی و شیوه صحیح کسب اطلاعات مورد نیاز از این استانداردها برای فراگیران توضیح داده شد. در ادامه انواع روش های جستجو و شمارش باکتری های انتروکوک روده ای، سودوموناس آئروجینوزا، لاکتوباسیلوس های هتروفرمنتیو، کلستریدیوم پرفرنجنس و احیاکننده های سولفیت و جستجوی مخمر اسموفیلیک شرح داده شد. 
وی همچنین افزود: فراگیران شرکت کننده در مجموعه وبینارهای آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی، تمامی استانداردهای میکروبی مواد غذایی را به صورت عملی آموخته و با کسب تجربیات لازم امکان دانش افزایی و اشتغال آنها در حوزه صنایع غذایی فراهم شده است.  
 


نظر شما :