نشست صمیمانه رئیس محترم جهاد دانشگاهی آقای دکتر مسلمی نائینی با اعضای پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران

صبح دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه 1403 دکتر حسن مسلمی نائینی، رییس محترم جهاددانشگاهی و هیأت همراه از پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران  بازدید کردند. در این نشست صمیمانه اعضای این پژوهشکده به بیان مشکلات و مسائل مربوط به حوزه های مختلف فعالیت خود پرداختند.

دکتر نجمه یزدانفر رییس این پژوهشکده نیز در این مراسم ضمن تبریک پیشاپیش فرا رسیدن ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر به ارائه گزارشی از اقدامات، توانمندی‌ها و بخش‌های مختلف این پژوهشکده پرداخت و گفت: این مجموعه نخستین پژوهشکده جهاددانشگاهی است که از سال 1370 شروع به کار کرده و دارای بخش‌ها، گروه‌های پژوهشی و آزمایشگاه‌های تخصصی مختلفی است که متخصصان و پژوهشگران توانمندی در این بخش‌ها مشغول فعالیت هستند.

دکتر مسلمی نائینی در ابتدای نشست صمیمانه با مدیران ارشد و اعضای پژوهشکده توسعه صنایع شیمایی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای این پژوهشکده بیان کرد: امیدواریم از این جلسات در راستای رفع دغدغه‌های اعضا بیشتر بهره ببریم. وی در ادامه گفت: مسائل بسیاری در جهاددانشگاهی وجود دارد که نیازمند گفت‌وگو و تعامل بیشتر در مورد آن هستیم تا از این طریق بتوانیم مشکلات را رفع کنیم.

رییس جهاددانشگاهی در رابطه با اینکه باید بتوانیم جهاددانشگاهی را به مرحله‌ای برسانیم که بتواند به عنوان نهادی خودگردان عمل کند، تأکید کرد: در جهاددانشگاهی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بسیاری وجود دارد که می‌توان آن را به یک سازمان بین المللی پرتوان تبدیل کرد تا دیگر نیازی به بودجه دولتی نداشته باشد و به صورت مستقل عمل کند.

شایان ذکر است؛ مرجعیت پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران به عنوان یک پژوهشکده تخصصی جهاد دانشگاهی در زمینه صنایع شیمیایی و حوزه های مرتبط با آن، تعریف مأموریت مشخص ملی برای پژوهشکده، برگرداندن فضاهای متعلق به پژوهشکده در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی، کمک در هزینه درمان بیماری‌های صعب العلاج اعضا، تبدیل وضعیت پرسنل، ابهامات اعضا در خصوص اجرای طرح معراج، استفاده از فناوری‌ و تجهیزات جدید، حل مشکل درگاه پرداخت ارزی، ارائه مجوزهای تولید، تخصیص و افزایش بودجه تجهیزات، توجه به سختی کار و حل مشکلات اعضا در خصوص کار با مواد شیمیایی و بیولوژیکی، مشکلات مربوط به سامانه مؤدیان و تأیید فاکتورهای مالی، ترمیم کمک هزینه غذا و ایاب و ذهاب، بهداشت آب آشامیدنی و تصفیه فاضلاب از جمله موضوعاتی بود که در نشست اعضا پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی با رییس جهاددانشگاهی مطرح شد.

دکتر مسلمی نائینی در ادامه از نمایشگاه دستاوردها، توانمندی‌ها و محصولات پژوهشکده توسعه صنایع شیمایی جهاددانشگاهی بازدید کرد و با گفت‌وگو با محققان و متخصصان این مجموعه در جریان آخرین دستاوردهای آنان قرار گرفت و گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی دانش‌بنیان در ۴۴ سال گذشته ثمرات فراوانی داشته که در حل مشکلات و مسائل کشور موثر بوده است. وی در ادامه عنوان کرد: در این پژوهشکده نمونه‌های مختلفی از محصولات متنوع تولید شده که امیدواریم در آینده با توجه به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» و افزایش مشارکت بخش خصوصی و مردمی بتوانیم این محصولات نمونه را به تولید انبوه برسانیم.