برگزاری وبینار تخصصی آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، وبینار آموزشی تخصصی با عنوان "آشنایی با میکروبیولوژی مواد غذایی" روز سه شنبه 24 بهمن 1402 برگزار شد. مدرس این وبینار خانم مهندس ندا مهرآور، عضو هیات علمی و دانشجوی دکترای میکروبیولوژی گفت: موضوع امنیت غذایی و توجه ویژه کارشناسان و مسئولین فنی آزمایشگاه های کنترل کیفی به بهداشت و سلامت غذایی فراورده های تولیدی بسیار حائز اهمیت می باشد، به طوری که سازمان ملی استاندارد ایران، صنایع تولیدی را ملزم به اجرای استاندارد مخصوص هر محصول تولیدی خود نموده است. لذا این دوره باهدف آشنایی فراگیران با الزامات فضای فیزیکی آزمایشگاه، انواع تجهیزات موجود در آزمایشگاه، انواع روش های کالیبراسیون و کنترل میانی تجهیزات مطابق با استاندارد ISO 17025 برگزار شد. همچنین در این کارگاه تعدادی از روش های کشت و شناسایی میکروارگانیسم های بیماری زا در مواد غذایی مثل E.coli، Salmonella، Bacilus،Staphylococcus آموزش داده شد و فراگیران با انواع محیط های کشت و روش های شناسایی میکروب ها در مواد غذایی آشنا شدند.
نظر شما :