بازدید رییس و مدیران پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران از بندر عسلویه در آستانه دهه مبارک فجر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، در آستانه دهه مبارک فجر و با هدف آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی، روزهای 7و 8 بهمن ماه 1402 جمعی از روسای سازمان ها، واحدها و مدیران بخشهای تخصصی جهاد دانشگاهی در قالب طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» از تاسیسات بندر عسلویه بازدید کردند. در این بازدید خانم دکتر یزدانفر با همراهی آقای دکتر محمدی مدیر گروه صنایع شیمیایی معدنی و آقای مهندس معینیان مدیر مرکز تحقیق و تجاری سازی فراورده های شیمیایی به عسلویه سفر کردند.
بازدید از "مجتمع پتروشیمی نوری" که با ظرفیت تولید ۴٫۵ میلیون تن در سال بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مواد آروماتیکی در جهان شناخته میشود. و بازدید از "بندر پتروشمی پارس"، با مساحت 236 هکتار و یکی از بزرگ ترین اسکله های داخل کشور با ظرفیت 35 ملیون تن در سال ، برنامه های اصلی روز نخست این سفر بودند.
در روز دوم این سفر نیز از فاز 14 پارس جنوبی بازدید به عمل آمد که 70 درصد از تجهیزات این فاز، توسط شرکت های داخلی تامین شده است. مهندس شاهین فر، مدیر سایت فاز ۱۴ پارس جنوبی گفت: میدان پارس جنوبی شامل دو بخش میشود که سهم ایران در استخراج از آن دو بلوک است. یکی از این بلوکها 29 فاز گازی را تشکیل میدهد. در این دو بلوک حدود سیصد و چهل و یک حلقه چاه نفت برداشت شده و توانستیم از این طریق به میدان گازی دست پیدا کنیم. همچنین نیروهای متخصص جوان در دوره کرونا سه فاز جدید را راه اندازی کردند.
در این بازدید آقای دکتر ابراهیمی رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی ضمن تشکر از میزبانی شایسته وزارت نفت و مجموعه پارس جنوبی بیان کرد: در این بازدید از دستاوردهای انقلاب اسلامی، نسبت به مسائل زیادی آگاهی پیدا کردیم و مجموعه جهاد دانشگاهی، برای همکاری مشترک و ورود به برخی از حوزه های علمی و فناوری آمادگی دارد. وی افزود: جهاد دانشگاهی در حوزههای فناوری کشور فعالیت زیادی داشته و در حال حاضر بیش از 150 گروه پژوهشی در این مجموعه انقلابی فعالیت میکنند.
نشست نهایی این سفر دو روزه نیز با حضور دکتر فرشیدی، مدیر کل امور پژوهش وزارت نفت، دکتر شاهینی، مدیر پژوهش و فناوری منطقه ویژه انرژی پارس، دکتر صیادی رئیس پژوهش و فناوری مجتمع گازی پارس جنوبی و اعضای جهاد دانشگاهی برگزار شد. در این جلسه مدیران جهاد دانشگاهی به بیان ظرفیت های واحد خود پرداخته و همچنین نحوه تعامل با این منطقه را توصیف کردند. خانم دکتر یزدانفر رئیس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی آمادگی پژوهشکده را برای تامین برخی از مواد شیمیایی مورد نیاز پالایشگاه ها و پتروشیمی های مستقر در منطقه پارس جنوبی اعلام و ابراز امیدواری نمود که دانش و تجربه موجود در پژوهشکده بتواند به عنوان بازوی علمی توانمند در تامین نیازهای زیست محیطی از جمله پایش و حذف آلاینده های آب و هوای منطقه و نیز تاسیسات زیرساختی شهری مشارکت جدی داشته باشد. در نهایت مقرر شد طی بازدید میدانی متخصصان وزارت نفت و منطقه ویژه پارس جنوبی، توانمندیهای پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی بررسی و تفاهم نامه های همکاری منعقت و اجرا گردد.
این بازدید توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و با همکاری و مشارکت وزارت نفت برگزار شد.
نظر شما :