دیدار و جلسات هماهنگی پژوهشکده با انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، پژوهشکده فناوریهای شیمیایی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی و پژوهشگاه استاندارد

در حاشیه برگزاری چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، جلسات هماهنگی و توافقات اولیه جهت انجام همکاریهای مشترک با انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، پژوهشکده فناوریهای شیمیایی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی و پژوهشگاه استاندارد برگزار شد. در این جلسات آقای دکتر عباس بایگان عضو هیأت علمی پژوهشکده جهت گسترش همکاریهای علمی، پژوهشی و خدمات تخصصی آزمایشگاهی با آقای دکتر محمدحسین عزیزی رییس محترم انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، آقای دکتر اسلام کاشی رییس محترم پژوهشکده فناوریهای شیمیایی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی و سرکار خانم دکتر منصوره مظاهری معاون محترم پژوهشی و فناوری پژوهشگاه استاندارد دیدار و گفتگو کرد. در این نشستها ضمن ارایه توانمندیهای پژوهشکده، به منظور اجرایی شدن توافقات و انجام بازدید از ظرفیتها و فضاهای علمی و پژوهشی پژوهشکده از این عزیزان دعوت به عمل آمد.
نظر شما :