ارایه مقالات پژوهشی گروه بیوتکنولوژی صنعتی در چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، نتایج تحقیقات جدید آقای دکتر عباس بایگان عضو هیأت علمی و پژوهشگر گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی در چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته و ارایه شد.
12 و 13 اردیبهشت ماه 1402 سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، میزبان برگزاری این رویداد علمی بود و مقالات آقای دکتر بایگان با عنوان "بررسی مکانیسم کاراملیزاسیون و عوامل موثر در سنتز رنگهای خوراکی کارامل" در بخش فرمولاسیون مواد غذایی و همچنین "بررسی وضعیت محصولات غذایی تراریخته در دنیا و ایران" در بخش امنیت و ایمنی مواد غذایی ارایه شد.
این کنگره مهمترین رویداد علمی و تخصصی در حوزه فناوری و علوم و صنایع غذایی است که همه ساله به همت "انجمن علوم و صنایع غذایی ایران" برگزار شده و نتایج تازهترین پژوهشها و دستاوردهای ملی و بینالمللی در این نشست ارایه میشود.
نظر شما :