درخشش اعضای هیات علمی و پژوهشگران گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
در این کنگره بین المللی که در تاریخ 26 الی 28 شهریور سال 1398 در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، 4 مقاله پژوهشی با عناوین ذیل از آقای دکتر عباس بایگان و همکاران ایشان آقای دکتر عباس جعفری جید، آقای مهندس محبوب حبیب زاده و آقای مهندس عباس علی نژاد پذیرفته و ارایه شد.
- The effect of Xanthan gum on the qualitative and rheological indicators of sunn pest damaged wheat
- Investigation of the effect of ultrasound treatment on the qualitative and rheological indicators of damaged flour
- A review of the natural sweeteners Stevia and its applications in the food industry
- Extraction of natural pigment of Rubia Tinctorum L. (Madder) and its applications in the food industry
نظر شما :